Darende'de 65 Yıllık Gelenek Bozulmadı
Darende'de 65 Yıllık Gelenek Bozulmadı
Malatya’nın Darende ilçesinde Nadir mahallesinde 65 yıldır sürdürülen toplu bayramlaşma geleneği bu yılda devam ettirildi.
Darende ilçesinde Nadir mahallesinde bir gelenek olan toplu bayramlaşma ziyaretleri bu yılda sürdürüldü. İlçeye bağlı Nadir Mahallesi'nde bir araya gelen vatandaşlar kılan bayram namazı sonrasında toplu olarak ev ziyaretleri gerçekleştirerek, bayramlaştı.
Ziyaretlere dair kısa bir açıklama yapan Nadir Mahalle Muhtarı Mehmet Çelik toplu bayramlaşma geleneğini sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Mahallemiz yaşlısı ile genci ile bayramın ikinci günü mutlaka bu geleneğe katılmaya çalışırlar, herkesin gayretleri ile inşallah nice 65 yıllara gideceğimize inanıyoruz" dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.