kitap fuarı

Erman Ilıcak Türkiye'nin En Zengin 6.İşadamı Oldu

EKONOMİ 17.03.2025 - 19:23, Güncelleme: 17.03.2025 - 19:23
 

Erman Ilıcak Türkiye'nin En Zengin 6.İşadamı Oldu

Forbes dergisi, dünyanın en zengin iş insanları listesini güncelledi. Malatyalı başarılı işadamı Erman Ilıcak servetini arttırarak Türkiye’nin en zenginleri sıralamasında 6. Sıraya yükseldi.
Forbes dergisi, dünyanın en zengin iş insanları listesini güncelledi ve Türkiye’nin en zengin iş insanları da bu güncelleme ile birlikte açıkladı. Malatyalı iş insanı Erman Ilıcak, 2.7 milyar dolar olan servetini 3.1 milyar dolara çıkartarak 6. Sıraya oturdu.   Şu anda 23 ülkede ana müteahhit ve yatırımcı olarak hizmet veren Rönesans Holdingin sahibi Malatyalı işadamı,  İnşaat, gayrimenkul geliştirme, endüstri tesisleri, enerji ve sağlık alanlarında faaliyet gösteriyor. Servetini arttırarak ülkenin en zenginleri sıralamasında 6. Sıraya yükselen Ilıcak’ın Malatya’da da birçok hizmetleri ve yatırımları da bulunmakta. Listenin ilk sırasında 5. 5 milyar dolar servet ile Murat Ülker yer alırken, Malatyalı işadamlarından Mustafa Küçük 2 milyar dolar ile 12’nci sırada, 1.5 milyar dolar servet ile Ahmet Çalık 17 ve 1.4 milyar dolar servet ile de Mehmet Ali Aydınlar 18’inci sırada yer aldılar.
Forbes dergisi, dünyanın en zengin iş insanları listesini güncelledi. Malatyalı başarılı işadamı Erman Ilıcak servetini arttırarak Türkiye’nin en zenginleri sıralamasında 6. Sıraya yükseldi.

Forbes dergisi, dünyanın en zengin iş insanları listesini güncelledi ve Türkiye’nin en zengin iş insanları da bu güncelleme ile birlikte açıkladı. Malatyalı iş insanı Erman Ilıcak, 2.7 milyar dolar olan servetini 3.1 milyar dolara çıkartarak 6. Sıraya oturdu.  

Şu anda 23 ülkede ana müteahhit ve yatırımcı olarak hizmet veren Rönesans Holdingin sahibi Malatyalı işadamı,  İnşaat, gayrimenkul geliştirme, endüstri tesisleri, enerji ve sağlık alanlarında faaliyet gösteriyor. Servetini arttırarak ülkenin en zenginleri sıralamasında 6. Sıraya yükselen Ilıcak’ın Malatya’da da birçok hizmetleri ve yatırımları da bulunmakta. Listenin ilk sırasında 5. 5 milyar dolar servet ile Murat Ülker yer alırken, Malatyalı işadamlarından Mustafa Küçük 2 milyar dolar ile 12’nci sırada, 1.5 milyar dolar servet ile Ahmet Çalık 17 ve 1.4 milyar dolar servet ile de Mehmet Ali Aydınlar 18’inci sırada yer aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetemalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.