kitap fuarı

Vali Eşi Selda Yavuz Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

YAŞAM 25.02.2025 - 11:52, Güncelleme: 25.02.2025 - 11:52
 

Vali Eşi Selda Yavuz Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Malatya Valisi Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz, "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında; Şehit P. Ast. Çvş. İbrahim Ahmet Sarıoğlu, Şehit J. Ast. Çavuş Muhammed Güler, Şehit Polis Memuru Mehmet Emin Çakır, Şehit Er Abuzer Gaffar Helvacı’nın bizlere emaneti olan kıymetli ailelerini Yeşilyurt ilçesinde ziyaret etti.
Ziyaret programında Hanımefendi Selda Yavuz’a; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, 7. Anajet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Hüseyin Sabri Akyol’un eşi Aişe İpek Akyol, Vali Yrd. Sedat Özdemir’in eşi Yasemin Özdemir, Vali Yrd. Bilal Basrı’nın eşi Suzan Basrı, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal ve ASH Müdür Yrd. Cevdet Tatar eşlik etti. Hanımefendi Selda Yavuz, ziyaretlerde şehit ailelerinin hal ve hatırlarını sorarak onlarla samimi bir gönül bağı kurdu. Ayrıca devletin, şehit ailelerinin her zaman yanında olduğunu bir kez daha vurguladı. Şehitlerimizden; Şehit P. Ast. Çvş. İbrahim Ahmet Sarıoğlu, 07.10.2007 tarihinde Şırnak İlinde, Şehit J. Ast. Çavuş Muhammed Güler, 23.10.2015 tarihinde Balıkesir/Kepsut’ta, Şehit Polis Memuru Mehmet Emin Çakır, 22.09.2011 tarihinde Diyarbakır/Merkezde, Şehit Er Abuzer Gaffar Helvacı, 26.01.2012 tarihinde Elazığ/Maden’de şehit olmuştur. Ziyaret sırasında şehit ailelerinin duygu ve düşüncelerini dinleyen Hanımefendi Yavuz, fedakârlıklarıyla bu toprakların vatan kalmasını sağlayan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.
Malatya Valisi Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz, "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında; Şehit P. Ast. Çvş. İbrahim Ahmet Sarıoğlu, Şehit J. Ast. Çavuş Muhammed Güler, Şehit Polis Memuru Mehmet Emin Çakır, Şehit Er Abuzer Gaffar Helvacı’nın bizlere emaneti olan kıymetli ailelerini Yeşilyurt ilçesinde ziyaret etti.

Ziyaret programında Hanımefendi Selda Yavuz’a; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, 7. Anajet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Hüseyin Sabri Akyol’un eşi Aişe İpek Akyol, Vali Yrd. Sedat Özdemir’in eşi Yasemin Özdemir, Vali Yrd. Bilal Basrı’nın eşi Suzan Basrı, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal ve ASH Müdür Yrd. Cevdet Tatar eşlik etti.

Hanımefendi Selda Yavuz, ziyaretlerde şehit ailelerinin hal ve hatırlarını sorarak onlarla samimi bir gönül bağı kurdu. Ayrıca devletin, şehit ailelerinin her zaman yanında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Şehitlerimizden;

Şehit P. Ast. Çvş. İbrahim Ahmet Sarıoğlu, 07.10.2007 tarihinde Şırnak İlinde,

Şehit J. Ast. Çavuş Muhammed Güler, 23.10.2015 tarihinde Balıkesir/Kepsut’ta,

Şehit Polis Memuru Mehmet Emin Çakır, 22.09.2011 tarihinde Diyarbakır/Merkezde,

Şehit Er Abuzer Gaffar Helvacı, 26.01.2012 tarihinde Elazığ/Maden’de şehit olmuştur.

Ziyaret sırasında şehit ailelerinin duygu ve düşüncelerini dinleyen Hanımefendi Yavuz, fedakârlıklarıyla bu toprakların vatan kalmasını sağlayan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetemalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.