Yeni Malatyaspor'dan Yeni Bir Hamle Daha...

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in Yönetim Kurulunda aldığı ligden çekilme kararının ardından "Oynayarak düşmektense, oynamayarak düşmeyi daha uygun gördük" demesinin ardından TBMM'de bir hareket başladı. Bülent Tüfenkci'nin TFF Yönetimini sert bir şekilde suçlaması ve Yeni Malatyaspor'un haklarının korunması için yargıya gideceklerini açıklaması TFF'de de şaşkınlık yarattı.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Yeni Malatyaspor'u hedef alan kararını düzeltmesi için Cumhur İttifakından yeni bir hamle daha geliyor. Mecliste yapacağı konuşma hakkında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a bilgi veren AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarınında katılacağı bir heyetle Cumhurbaşkaı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek Yeni Malatyaspor'a yapılan haksızlığı anlatacakları öğrenildi.

Lİgden kesin olarak çekilmek zorunda kalan Yeni Malatyaspor'un hakları saklı kalarak gelecek sezon 1. Ligden devam etmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat konuya el atmasının isteneceği gelen bilgiler arasında.