Lisansüstü Resim Öğrencileri Hünerlerini Sergiledi

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen serginin açılışını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat ve bölüm öğretim elemanları gerçekleştirdi.

Atölye hocalığını Resim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel Göğebakan'ın yürüttüğü sergide yüksek lisans öğrencileri Simge Aslan, Tuğçe Kılıç ve sanatta yeterlik (doktora) öğrencisi Pınar Alkaç’ın yaptığı resimler sanatseverlerle buluştu.

Sergiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Resim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel Göğebakan sergide emek veren öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilere akademik hayatında başarı dileklerinde bulunan Prof. Dr. Yüksel Göğebakan  “Öğrencilerimiz ders dönemi boyunca tez sürecinde çalışmak istedikleri konuya bağlı kalarak yaptıkları resimleri sergiledi. Bu süreçte plastik anlamda farklı konular, farklı malzeme teknikleri ve farklı ifade yöntemleri geliştirdiler. Bu farklı yaklaşımlar sergiye zenginlik kazandırdı. Sergiye katılan lisans öğrencilerimize de ayrıca farklı bir bakış açısı sağladı.” dedi.

Açılış sonrası öğrencilerin eserlerini inceleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, başarılı resimlere imza atan lisansüstü öğrencilerden bilgi aldı.