Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’ Başladı

Yeşilyurt İlçesinde her yaştan vatandaşın sosyal, kültürel, eğitim ve sportif hayatını zenginleştirecek ve kaliteli bir hayat sürmelerine imkân sunacak etkinliklere hız kesmeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasına ev sahipliği yapıyor.

Yeşiltepe Futbol Sahasında dokuz takımın katılımıyla başlayan turnuvanın ilk maçları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Heyecan dolu maçlarla start alan turnuvanın final maçları ve ödül töreni 28 Ekim Pazartesi günü saat 16:00’da Yeşilyurt Belediyesi Çilesiz Halı Sahasında gerçekleştirilecek.

Turnuvaya katılan okul takımlarına başarılar dileyen Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında özel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını ifade ederken, “Vatandaşlarımızın sosyal hayatlarını kaliteli ve nitelikli hale getirmek için başlattığımız kültürel, sanatsal ve sportif organizasyonlarımızı özel bir etkinlikle taçlandırıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının heyecanını yaşadığımız bugünlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle işbirliği halinde Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası düzenleyerek, gençlerimizi ve çocuklarımızı anlamlı ve özel bir turnuvada bir araya getirdik. İlk maçlarımız oldukça heyecanlı geçti, takımlarımız dereceye girmek için güzel bir şekilde mücadele ediyorlar. Çocuklarımız ve gençlerimiz bir yandan eğitim hayatlarını sürdürürken diğer taraftan bu tür sosyal etkinliklere katılarak güzel bir geleceğe hazırlanıyorlar. Bizlerde onların yetişme çağında yanlarında olup, bu tür etkinliklerle hem eğitim hayatlarına hem de sosyal ve sportif gelişimlerine destek sunuyoruz. Buradaki amacımız; ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizin bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmak ve gençlerimizi sportif faaliyetlere katılımlarını artırmaktır. Turnuvamıza katılan çocuklarımızın gözlerindeki parıltı gelecek adına bizleri umutlandırıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın ruhu ve anlamına yakışan bir şekilde organizasyonunu yaptığımız turnuvamızın final maçları ve ödül törenini 28 Ekim Pazartesi günü saat 16:00’da Çilesiz Halı Sahamızda yaparak dereceye giren takımlarımıza ödüllerini takdim edeceğiz. Belediye Başkanımız Prof. Dr. İlhan Geçit adına turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.” diye konuştu.