Başkan Geçit, İkizce de Sorunları Dinledi

İkizce mahallesinin temel ihtiyaçları ve çözüm yollarının ele alındığı toplantıda, iletilen tüm talepleri not alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, vatandaşların isteklerine hızlı bir şekilde cevap vermek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.
Gösterdikleri misafirperverlik için mahalle muhtarı ile mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan Başkan Geçit, İkizce mahallesinin yaşam seviyesini artıracak yatırımları gerekli planlamaların ardından vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.
Mahalle sakinleriyle verimli ve güzel bir istişare toplantısı yaparak mahallenin temel sorunlarını tüm boyutlarıyla ele aldıklarından bahseden Başkan Geçit, “ Yeşilyurt’u tüm yaşam alanlarıyla birlikte top yekün ayağa kaldırmak ve bugünden geleceğe daha güzel ve daha yaşanabilir bir ilçe emanet etmek için ekibimizle birlikte sürekli sahada ve hemşehrilerimizin emrindeyiz. İkizce Mahallemizde gayet güzel ve verimli bir istişare toplantısı yaptık. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz taleplerini bire bir aktardılar, bizlerde gerekli notlarımızı aldık. Mahallemizin temel ihtiyaçlarını gidermek, vatandaşlarımızın konforlu ve güzel bir bölgede yaşamasına imkan sunmak için talep edilen hizmetleri en kısa sürede hayata geçireceğiz. Ekiplerimiz planlaması yapılan yatırımları gerçeğe dönüştürmek için saha çalışmalarına hemen başlayacaklar.” diye konuştu.


“Bizim her çalışmamız ve çabamız ilçemizde yaşayan hemşehrilerimize her anlamda konforlu bir yaşam sağlamak içindir.” sözleriyle konuşmasına devam eden Başkan Geçit, “ Şehrimizi ve geleceğimizi her alanda güçlendirmek, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Yeşilyurt için durmadan, dinlenmeden çalışıyoruz. Herkesin ve her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket ederek iletilen sorunları hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Yeşilyurt’u tüm vatandaşlarımızla birlikte inşa edeceğiz. Şimdi çok çalışma zamanı, vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız. Biz başarılı olursak kentimiz başarılı olur, kentimiz başarılı olursa hemşehrilerimizde mutlu olur. Vatandaşlarımızın mutluluğu ise her şeyden önemlidir. Ziyaretlerimiz sırasında gösterilen teveccüh ise ilçemize hizmet yolunda bize büyük bir güç ve dinamizm katıyor. İşimize dört elden sarıldık, dinamik ve çalışkan bir ekiple 7/24 vatandaşlarımızın emrindeyiz. Bizleri sevgi ve muhabbetle ağırlayan, güzel sohbetleriyle içimizi ısıtıp ilçemize hizmet yolunda bize moral ve motivasyon aşılayan muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.